Welkom bij ERWD-Kompas


Met het ERWD Kompas worden de belangrijkste bouwstenen van goed reken-wiskundeonderwijs, zoals omschreven in het protocol ERWD,  in kaart gebracht. Het is een instrument voor het basisonderwijs en het speciaal (basis)onderwijs.

Het unieke aan het ERWD Kompas is dat u direct na een consult van de rekenexpert (stap 3) een reken-verbeterplan krijgt toegestuurd. U bepaalt zelf welke actiepunten van het plan u oppakt. Deze kunnen betrekking hebben op het verbeteren van leerkrachtvaardigheden, het stroomlijnen van procedures en/of introduceren van werkwijzen zoals het werken met referentieniveaus. Uiteraard kunt u gebruikmaken van aanvullende expertise van de rekenexpert.


De prijs van het ERWD Kompas is € 595,- inclusief BTW, een uitgebreide rapportage en een persoonlijk consult van de rekenexpert van de Giralis Groep. Direct bestellen >>


Bouwstenen van goed reken-wiskun...

Het ERWD Kompas maakt expliciet welke bouwstenen van goed reken-wiskundeonderwijs op een school gerealiseerd zijn, welke bouwstenen aandacht behoev... lees meer »

Online vragenlijst

ERWD-Kompas start met een online vragenlijst die bestaat uit 2 delen lees meer »

Telefonisch consult

Aan de hand van de rapportage vindt een telefonisch consult plaats met een rekenadviseur. In dit gesprek worden de meest opvallende resultaten besp... lees meer »

Het invullen van de vragenlijst

ERWD-Kompas start met een online vragenlijst die bestaat uit 2 delen. lees meer »
Heeft u een vraag over het ERWD Kompas? Neem dan contact op via onderstaande gegevens:

Koninklijke Van Gorcum BV

Industrieweg 38, 9403 AB Assen
Postbus 43, 9400 AA Assen

KvK Meppel nr. 04038840
[t] +31(0)592 379 555
[f] +31(0)592 379 552

[e] verkoop@vangorcum.nl
[w] www.vangorcum.nl